Reacties

Reacties

Dhr. Veenhof

Al tijdens de bezichtig voor de aankoop van ons huis is Peter betrokken geweest. We hebben samen het huis bekeken en nagedacht over de opties. Het hele huis moest verbouwd en uitgebouwd worden. Er is aan de achterkant, zijkant, voorkant en bovenkant uitgebouwd. Het huis is bijna twee keer zo groot geworden!

We hebben samen de plannen gemaakt en we zijn er in geslaagd om het huis in de buurt te laten passen en goed aan te laten sluiten bij de buren die ook al verbouwd hadden! Het huis is onherkenbaar veranderd!
Het was fijn dat Peter altijd bereikbaar was voor vragen en een goede kennis van zaken heeft! Hij heeft ons van a tot z professioneel begeleid!

We zijn dan ook enorm blij met het eindresultaat!
Ondanks dat dit een enorme verbouwing was, verliep alles binnen de van te voren afgesproken tijd!

Tijdens de bouw dacht Peter goed mee over praktisch problemen en had voor alles een oplossing! Echt een aanrader!

Bekijk het project


Dhr. van Setten

Deze winter heeft Peter en het bouwbedrijf geholpen met onze verbouwing. Na een succesvolle verbouwing bij mijn ouders, hebben ook wij gekozen voor Bouwbedrijf Heemskerk.

Peter zie ik als de nieuwe generatie van aannemers. We communiceerde bijvoorbeeld veel via WhatsApp om zo altijd up-to-date te blijven en snel keuzes te maken. Dit is één van de voordelen die je in deze tijd mag verwachte


Mevr. Kol

Bouwbedrijf Heemskerk heeft de zolder van onze woning volledig gerenoveerd en daarnaast zijn enkele kleinere aanpassingen aan onze woning gedaan. Vanaf begin tot oplevering hebben wij de samenwerking als zeer prettig ervaren. Gezamelijk zijn we tot een mooi, praktisch en functioneel resultaat gekomen waarbij een goede balans is gevonden tussen techniek, prijs en kwaliteit.

Met name de visie en kunde vanuit Bouwbedrijf Heemskerk hebben ervoor gezorgd dat we op het vlak van kwaliteit geen concessies hebben gedaan We zouden Bouwbedrijf Heemskerk zeker aanraden als partij voor de uitvoering van zowel grote- als kleinere verbouwingen.

Dhr. de Leeuw

Ik heb Peter op professioneel vlak leren kennen medio maart 2013, ons huis stond toen ruim 2,5 jaar te koop en het zag er niet naar uit dat dit niet snel zou gaan veranderen.

Omdat wij meer ruimte nodig hadden heb ik peter benaderd voor een offerte mbt een opbouw. Niet alleen zijn professionele voorkomen maar ook zijn prijsstelling spraken mij meteen aan. Na een bouw periode van 3 weken was een fraaie opbouw herrezen op onze woning waardoor onze leef oppervlakte met 30% was gestegen.

Ondanks dat onze verhuisdruk was afgenomen hebben wij de vraag prijs met de de aannemers som verhoogde en hebben eind januari 2014 onze woning verkocht met als Unique Selling Point de opbouw

Bekijk het project


Mevr. Feenstra

Peter heeft bij ons twee verbouwingen gedaan: een zolder en een aanbouw/renovatie benedenverdieping. Beide naar zeer grote tevredenheid! Vakkundig, alles in overleg en op tijd. Er werd altijd netjes gewerkt en bij eventuele problemen werd meegedacht in oplossingen.

Wij zijn heel erg blij met het eindresultaat!


Dhr. Goulmy

In april 2012 hebben wij een verbouwing laten uitvoeren door Bouwbedrijf Heemskerk. Zowel aan de voor- als achterzijde hebben we bij elkaar ruim 40m2 eraan laten bouwen. Dankzij de overzichtelijke prijs opgave, maar ook het mee denkwerk, advies en het overnemen van alle zaken door Peter en zijn medewerkers gaf ons dat een vertrouwd en goed gevoel.

Dit gevoel werd alleen maar versterkt door de 2-wekelijks bouwvergaderingen, budget overleg, duidelijke planning, zoeken naar oplossingen en professionaliteit van Bouwbedrijf Heemskerk. Ook de planning opgegeven door ons (opdrachtgever) binnen 11 weken klaar werd gehaald, en onze 2e zoon (4dgn geboren na oplevering) heerlijk kon genieten van de extra ruimte van het huis.

Wij zijn dan ook uitermate tevreden over het eind resultaat van de verbouwing. Als wij nogmaals een verbouwing willen doen, dan is het voor ons duidelijk dat wij voor Bouwbedrijf Heemskerk kiezen.

Bekijk het project

Dhr. Mesman

In 2012 grote verbouwing laten doen door Bouwbedrijf Heemskerk en dit is naar alle tevredenheid gebeurd. Strakke planning en Peter denkt goed mee met het zoeken naar oplossingen en het ervoor zorgen dat er geen onverwachte extra rekeningen komen en alles vooraf goed in kaart gebracht.

Een verbouwing gerealiseerd door Bouwbedrijf Heemskerk is een Verbouwing zonder kopzorgen.


Dhr. Vernooij

Bouwbedrijf Heemskerk heeft een – behoorlijk grote en ingewikkelde – uitbouw aan ons huis gerealiseerd. De samenwerking was perfect en ook na een aantal jaren ziet het er nog prima uit.

We bevelen Heemskerk bij al onze vrienden en kennissen aan (en ze doen ook onze volgende verbouwing)!

Dhr. Tempelman

Diverse klussen laten doen door Peter en erg tevreden over de uitvoering en het verzorgen van de vergunning. Zonder de bemoeienis van Peter zouden we niet de opbouw krijgen die we in gedachte hadden.

Ik zou Peter en zijn medewerkers aan iedereen aanraden!!


Dhr. Kets

Bouwbedrijf Heemskerk, en in ons geval Peter, denkt voor de opdrachtgever (het ontwerp), aan de opdrachtgever (budget) en met opdrachtgever mee (specifieke wensen).

Men komt:
– Afspraken na, vanaf het eerste contact (offerte) tot aan de oplevering;
– Geen (financiële) verrassingen achteraf;
– De communicatie is helder en persoonlijk;
– Het personeel werkt netjes;
– Heeft oog voor detail, en suggesties;
– Veranderingen en onverwachte bouwtechnische problemen worden a la minute opgelost.

Wij zijn dan ook uitermate tevreden over onze keuze om met Peter (Bouwbedrijf Heemskerk) in zee te zijn gaan voor onze verbouwing !!

Bekijk het project

Dhr. Hesselman

·Waarom heb ik gekozen voor Bouwbedrijf Heemskerk:
Bouwbedrijf C. Heemskerk is betrokken, oog voor details en communicatie met de klant, ontzorgen door zaken uit handen te nemen, flexibel als je dingen zelf wil doen (scheelt weer in de kosten) en dat jullie kwaliteit leveren. Heel prettig vond ik het intake gesprek, het meedenken en het vertrouwen wat jij uitstraalt. Ook nette mensen over de vloer en dat je klaarstaat als je een vraag hebt of iets geregeld wilt hebben. Kortom betrokken.


Dhr. Van Diemen

·Waarom heb ik gekozen voor Bouwbedrijf Heemskerk:
Vanaf het moment dat ik contact heb opgenomen voor de verbouwing kreeg ik een duidelijke offerte opgestuurd. Samen met de projectleider zijn we daar doorheen gegaan en is duidelijk verteld hoe de verbouwing gaat verlopen. Tijdens de verbouwing is samen met de timmermannen nog enige aanpassingen gedaan om tot een goed resultaat te komen. Die samenwerking gaf mij mede het gevoel dat de hele verbouwing gaat geworden zoals ik het ook wilde en in gedachten had. Het eindresultaat is ook dat geworden wat ik bij begin aangaf.
Een paar steekwoorden om voor dit bedrijf te kiezen zijn, Duidelijk, Openstaand voor, Vriendelijk, Samenwerkend, Goede prijs – kwaliteit verhouding en Neemt de tijd voor de opdrachtgever.


Mevr. Hersman

Bouwbedrijf Heemskerk heeft bij ons een uitbouw en een inwendige verbouwing verzorgd. Wij zijn heel trots op het resultaat en zij ook! De offerte was zeer compleet en gedurende de bouw hielden we door de bouwvergaderingen goed zicht op het werk en de kosten. De samenwerking was zeer prettig en de communicatie is gewoon perfect. De timmerlieden werken netjes en hebben ook goed contact onderhouden met onze buren; belangrijk bij een grote verbouwing!

De bouw verliep volgens schema en we konden op de geplande datum onze intrek in het huis nemen.

Dhr. Van Egmond

Ik ben bij Bouwbedrijf C. Heemskerk B.V. terechtgekomen door mond op mond reclame o.a. van Het SchouwSpel in Vogelenzang. Ik heb daardoor jullie website bezocht die op mij zeer compleet en duidelijk overkomt. Toen heb ik door Bouwbedrijf C. Heemskerk B.V. en een ander bouwbedrijf om een offerte gevraagd. De projectleider was vanaf onze eerst ontmoeting zeer behulpzaam in het meedenkend wat er allemaal mogelijk was en ik ontving van Heemskerk al snel een goed gedetailleerde offerte. Bij het andere bouwbedrijf moest ik er een paar keer om vragen en was er verder ook nauwelijks support in de vorm van meedenken.
Daarom ben ik bij hun al snel afgehaakt en met Bouwbedrijf C. Heemskerk B.V. in zee gegaan. De samenwerking verliep zeer soepel. Wijzigingen of extra werk werd direct een prijs voor gegeven en werden direct ingepland. Jullie medewerkers zijn stuk voor stuk beschaafde jongens die echt met de klant meedenken. Je kunt merken dat hier vanuit het bedrijf op gehamerd word.
Kortom , het was een plezierige samenwerking en jullie kunnen ons beschouwen als een zeer tevreden klant.


Mevr. Kets

-Wat wij van jullie als bedrijf vinden ?
Jullie denken voor de opdrachtgever, aan de opdrachtgever en met de opdrachtgever mee. Daarmee bedoelen we het ontwerp van het project, het budget en de wensen van de opdrachtgever.

Jullie komen afspraken na, vanaf het moment van het uitbrengen van de offerte, gedurende de verbouwingswerkzaamheden tot aan de oplevering, communicatie is duidelijk en suggesties en veranderingen bespreekbaar en zodoende komt de opdrachtgever nooit voor (financiele) verrassingen te staan. Bij onvoorziene bouwtechnische problemen wordt meteen een oplossing aangedragen. Jullie vakkundige en vriendelijke personeel werkt uitermate netjes en heeft oog voor detail. De persoonlijke benadering is als zeer prettig ervaren. Het eindresultaat is dan ook volledig (nee, méér) dan we verwacht hadden!!
Nieuwe opdrachtgevers moeten voor jullie kiezen omdat jullie doen wat jullie beloven!